Sponsorbrev Johanssonracing

Hej! Mitt namn är Marcus Johansson och jag är född och uppvuxen i Veberöd och håller på med motorsporten Motocross & Enduro.

Jag har utövat denna sport från den dagen jag fyllde tre år. Jag började träna och tävla seriöst år 2005 och sedan har det bara rullat på. Tävlar både lokalt i Skåne, i övriga Sverige men även internationella tävlingar kan förekomma.

Förutom alla timmar under helgen så lägger jag ner många timmar i veckan åt bara fysträning, dvs cykla spinning, gym och löpning för att klara dom otroligt hårda tävlingarna under året.

När det gäller mina motorcyklar så i Enduro kör jag nu en KTM 125 EXC-08 och i Motocross kör jag en KTM 144cc-09.

Det finns ju faktiskt ett liv utanför detta också och när jag inte håller på med min motorsport så går jag i skolan och då andra året på Elprogrammet i Lund.

 

Till år 2009 kommer jag och mitt team satsa lika hårt som i år. Det vill säga mycket tävlingar och bland annat då Ungdoms SM, motocross tävlingar och mycket mer. Och för att vi ska kunna åka runt i Sverige och tävla så hoppas vi att ni vill vara med och hjälpa team Johanssonracing på min väg mot toppen. Och glöm inte att allt är välkommet och till stor hjälp!

Som sponsor till Johanssonracing ges möjligheter så som:

-Exponering på servicefordon, tävlingsfordon och tävlingskläder

-Exponering på hemsidan med länkar till er hemsida

-Marknadsföring av era produkter i olika sammanhang

-Medverkan i företagsaktiviteter

-Annat enligt överenskommelse

Kontakt

Marcus Johansson 046-85365 / 070-539 48 66

marcus@johanssonracing.se

Stefan Johansson 046-85365 / 070-634 19 98

stiftet@home.se